Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

2011-02-17. JELZÉS!

 
Minden hónap 13-a Fatimai Szűzanya napja.
Most, 2011. február 11-étől mintegy „készülődésként” több érzékeny ember szívén keresztül komoly jelzések jelentek meg.   Én a következőket tudom elmondani:
 
2011. 02. 11-ről 12-re virradóan, hajnalban, álmomban azt láttam, hogy angyalok sokasága húzódott körénk. (A helyet nem tudom meghatározni, hatalmas volt, talán országnyi?)
Ahogy figyelmem feléjük fordult, egyre gyorsabban tértem magamhoz, ébredtem tudatomra. Egy tiszta, határozott, méltóságteljes Hang szólalt meg lelkemben, de úgy, hogy szinte fizikai füllel is hallható volt:
„Megkezdődött a Szent Korona harca! A Királyság harcol! (Érzésben: Krisztus Királysága!)
Az embernek minden fegyvert le kell tennie Isten előtt! Vele harcolni, és nem Ellene!
Ez azt jelenti, hogy tudni kell hogy minden lépés/tett hová tartozik!”
 
Ez a jelzés nem az általános „működésem” szerinti forma. Ritkán kaptam ilyet, de ezekben az esetekben a jelzés értéke mindig nagyon hangsúlyos volt!                                                    Szeretettel: M.G.Mária
 
A „JELZÉS” komolysága igényli, hogy egy, az előzőekhez tartalmilag szorosan kapcsolódó, „ÉVNYITÓ” felhívást is idecsatoljak azok számára, akik esetleg nem ismernék, s ami nekem is egy email-levéllel érkezett:
 
 
IMA-FELHÍVÁS ÖSSZEFOGÁSRA 2010. 12. 31.
 
Egy kedves, mélyen elkötelezett egyházi személytől kaptam az alábbi levelet, amelyet csak 2011. január 2-án tudtam elolvasni. Mégis továbbítom, mert azt érzem, hogy a felszólítás nem csak 2010. dec. 31-re vonatkozott, hanem más, egyéb, Hazánkat veszélyeztető helyzetekre is, és annak megakadályozását is célozza, hogy az árvíz-belvíz miatti szomorú helyzet tovább gyűrűzzön, és legalább addig kell, hogy tartson, amíg az egész jelenlegi áldatlan állapot felszámolódik.
 
„Kedves Mária!
 Tegnap elhangzott egy üzenetben, amely a Mennyei Atyától származik, hogy hazánk a belvíz miatt nagy veszélyben van, és ezért engeszteljünk (3-szor megismételve az engeszteljetek szót,  felszólítás).
Gyermekeim, engeszteljetek, engeszteljetek, engeszteljetek! Ajánljátok fel országotokat, különösen a belvízveszély súlyos helyzetét, amely nagy veszélybe sodorhatja országotokat. Az ország sorsa rajtatok is múlik, mennyire tesztek meg minden tőletek telhetőt. Drága kicsi engesztelőim, világító fáklyásaim, imádkozzátok el a „A magyar néplélek imáját az isteni irgalmassághoz”-t, ahányan csak tudjátok! Virrasszatok ma országom felett az Én kiválasztott helyem fölött. Mint Mennyeknek Királya, Világok Teremtő Atyja, szeretném feltámasztani lelketeket. Az „Áldozat rózsafüzérét” ha megtehetitek, mondjátok el közösen. Hívjátok segítségül a Szentlélek Szeplőtelen Jegyesét, Máriát, és Vele építsetek védelmi falat a gonosz támadásai ellen. Ne féljetek, erősödjetek a hitben járás kegyelmében! Amikor Előttem álltok, tekintsetek egészen Reám, és nyissátok meg szíveteket, mert bemegyek, hogy lakást vegyek nálatok. Mint hőn szerető Atyátok, kiáradó szeretetem övez körül benneteket. Bízzatok, Egyszülöttem áldásával, kezeinket fejetekre téve elhozzuk számotokra a békességes kiengesztelődést. Amen.
Gondoltam, elküldöm Máriának is. Több helyen imádkozták e két imát is az országban tegnap este. A mi templomunkban ma este fél 6-kor év végi hálaadás lesz, azt követően virrasztás. …”
 
 
Ez után a felszólítás után csak hálás szívvel Mennyei Atyánkhoz, Megváltó Urunkhoz, és Édesanyjához, mindannyiunk Édesanyjához odafordulni, a dolgunkat tenni lehet! És csak annyit kell mondani, hogy: „Köszönjük Uram, szívünk a Tiéd! Áldott légy, és add, hogy minden, ahogy mondtad, így legyen!” Ámen. 
Kezdjük hát így, ezzel az imával az Évet!
                                                                                              Szeretettel: M.G.Mária
 
Megjegyzés:
A Magyar Néplélek Imája” ezen honlap (www.marianus.eoldal.hu) két főmenüjében („Az Isteni Irgalmasság” és a „Versek” címszavak alatt) is – letölthető módon – szerepel. M.G.M.
 

Vissza                                                                                                     Letöltés