Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

2006. 02. 06.

HOGYAN SEGÍTHETTEK?

Kedveseim!                            

Gyors változáson mentek át!

Minden idegszálatok érzi ezt, indulataitok felerősödnek, s néha lehetnek ijesztőek is. Fontos, hogy megőrizzétek közben egyensúlyotokat, és gondotok legyen Hozzám fűződő kapcsolatotok erősödésére!

Lesznek csodálatos, eddigi életetekben hihetetlennek tűnő megtapasztalások is, de itt már gondosan szét kell választani a hamisat az igazitól!

Folyamatosan a SZERETET-CSELEKEDETEK lebegjenek a szemetek előtt, és minden napotok minden perce azzal teljen, hogy mi a jó és mi az, amivel egymásnak, de önmagatoknak is, valamint Nekem SZÍVBÉLI ÖRÖMÖT TUDTOK SZEREZNI!

CSAK A SZÉPRE, SZERETETTELJESRE KONCENTRÁLJATOK! Lesz idő, lesz olyan, hogy ezt nehezen tudjátok megtenni, mert az események sok elsimítani való szomorúságot és bizonytalan, megkérdőjelezett érzést hoznak. Kérlek benneteket, hogy ti, akik már régóta Nevelésemben és Szeretetemben álltok, ti LEGYETEK A HELYETEKEN, tanuljatok, figyeljetek, erősödjetek, HOGY MÁSOKNAK IS MEGSEGÍTÉSÉRE LEGYETEK!

Gondoljatok azokra, akik nem tudnak még Szeretet-kapcsolatot létesíteni Velem, legyenek ezek a testvéreitek a figyelmetek középpontjában, hogy őket segítsétek és emeljétek.

De vigyázzatok, ne legyetek a segítésben sem erőszakosak, őrizkedjetek mindentől, ami túlzást jelentene, mert a leghalványabb erőszak már nem az ÉN stílusom, még akkor sem, ha az a „jó” irányába tolná az illetőt! Ne feledjétek, ti nem ismeritek „az ő számára jó” lehetőségét!

Csak őszintén és tiszta szeretettel adjátok magatokat, de ne vegyetek át semmilyen negatívumot másoktól! Így saját magatokról is elterelődik a figyelem, másképp-gondolkozásotok kisebb feszültséget kelt, ugyanakkor tetteitek önmagatok kisebb szükségét is kielégíti, miközben adtok.

Ha megtartjátok magatokat Hozzám-tartozásotokban, akkor ÉN RAJTATOK KERESZTÜL EMELHETEM AZOKAT IS, AKIK MÉG NÉLKÜLEM SÍRNAK félelemtől reszketve IGAZ KÖNNYEKET!

Tehát TI GYERMEKEIM, TI LEGYETEK CSAK A HELYETEKEN, hogy ÉLŐ LÁNCOT KÉPEZZETEK AZ ELESETTEK FELÉ!

Ezt jelenti „Munkásomnak lenni”, ezt jelenti Nekem dolgozni. Nem kell nagy dolgokat kigondolni, nem kell világot megváltani, nem kell áldozattá válni, csak NYITOTT SZÍVVEL kell mindennapi munkátokat, hétköznapi DOLGAITOKAT TENNI!

TEGYÉTEK EZT AKKOR IS ÍGY, HA BÁRMI TÖRTÉNIK KÖRÜLÖTTETEK: ÜGYELJETEK RÁ, HOGY SZÍVETEK FELÉM MINDIG NYITOTT MARADJON! GYAKOROLJÁTOK EZT AZ ÉRZÉST TUDATOSAN!

Áldásom adom Rátok, s rajtatok keresztül az egész világra! Jézus

 

M.G.Mária

 

Vissza a Tartalomjegyzékhez